Alltreko Bygg

Byggentreprenören som lägger stor vikt vid bra kundrelationer.

Om oss

Välkommen till det trygga och säkra valet av leverantör.

Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och tillhandahåller en hög kvalitet med pålitlig servicegrad.

Dokumenterad och certifierad takläggning med garantier.

Några av de många fördelarna med att vända sig till en seriös aktör inom takläggning är att vi lämnar omfattande garantier på både arbete och material (exempelvis kan vi lämna hela 50 års teknisk garanti på våra plåttak).

Vi har naturligtvis alla nödvändiga försäkringar och certifikat – ansvarsförsäkring m.m. – och kompromissar aldrig med taksäkerheten. Allt arbete dokumenteras dessutom med både kvalitetssäkring och egenkontroller för att hjälpa verksamheten att utvecklas och för att du som kund ska ha en tydlig inblick i hela arbetsprocesssen.

Kort sagt har vi den erfarenhet, kunskap och transparens som krävs för att genomföra alla takprojekt eller löpande underhållsavtal på ett säkert, fackmannamässigt sätt.

En annan fördel med att välja oss är att det som står skrivet på den kostnadsfria offerten vi lämnar också är det som gäller i slutändan. Vi lämnar inga dolda avgifter och vi tar inte betalt för något som vi inte kommit överens om. Vi strävar efter att vara det trygga alternativet för dig som kund. Skulle du få problem med ditt tak är det bara att kontakta oss så hjälper vi er att åtgärda felet, alternativt reklamera och byta ut felaktiga produkter.

Du har med andra ord allt att vinna och ingenting att förlora på att kontakta oss för en offert!

Offertförfrågan
Svensk Hantverkskontroll